A foglalkozásokról

Kezdetben az arc izmainak a mozgatását, függetlenítését tanuljuk meg és a takarásokat, melyekkel biztosítjuk, hogy ne törjük az arcunkat a torna során. A kezdeti időszakban megfelelő kondícióba hozzuk izmaikat a későbbi bonyolultabb gyakorlatokhoz. A torna bemelegítésből, nyújtásból és lazításból áll, megmozgatja az arc minden részét a nyaktól a fejbúbig. A gyakorlatokat kezdetben ülve, majd később fekve végezzük. Érdemes tehát kényelmes ruhában jönni.
Eredményt csak rendszeres kitartó munkával lehet elérni, csak így tudjuk fejleszteni izmainkat! A több száz gyakorlatból álló tornát hetente kétszer 1-1 órán keresztül kell végezni. (A foglalkozások 55-60 percesek.)
Az arctorna tanfolyamon hónapokig kitartóan edzi majd az arcizmait, melynek eredménye látható lesz! Három hónap elteltével barátai, ismerősei észreveszik majd a változást. (A férfiak izomzata erősebb, ezért arcukon hamarabb észrevehető a torna eredménye.)
Az elért eredmény megtartása érdekében is arctornázni kell, melyet, ha ügyes a tanfolyam elvégzése után otthon egyedül is elvégezhet.

Bojtor Márta féle Arcvonal Arctorna módszer: ránctalanítás, ránckezelés, ráncsimítás, arctréning, arcgimnasztika, arcizomtorna, arcfeszesítés, arclifting, arcbőrfeszesítés, arcfiatalítás, ránctalanítás, arcépítés, arcszépítés,  arcformázás, …ezt akár mind jelentheti a rendszeres ARCTORNA!

“A tanítók csak az ajtót nyitják ki, belépned neked kell.” (kínai közmondás)