Az arctornáról

Az Arcvonal Arctorna egy szabadalmaztatott arcszépítő, arcfiatalító módszer, melynek megalkotója Bojtor Márta. 
Az arctorna is mozgás! Az arc izomzata ugyanúgy fejlődik, ha terhelik és éppen úgy sorvad, ha megvonják tőle a mozgást, mint a test többi részén. A torna a fiataloknak “állagmegőrzésre” jó, az idősebb, megereszkedni készülő arc hibái pedig korrigálhatók. A nagyon érett arcon pedig lassítja az idő múlását.
Az arctorna ráncfeltöltés saját anyaggal: izommal! Ránckezelés vegyi anyagok és plasztikai műtét nélkül.  Természetes, hatékony és tartós! Az arctorna a leggazdaságosabb, legtermészetesebb és legtartósabb fiatalító megoldás.
 
Az arctorna hatásai
- az arc visszanyeri fiatalságát, a meglazult részeken feszesebbé válik
- toka lefogy,  visszahúzódik
- szarkalábak halványodnak
- szem alatti táskák enyhülnek
- homlokizomzat erősítésével a felső szemhéj megemelkedik
- az arcon több mint 60 akupresszúrás pont van, amelyeket az erős munka ingerel, ezeken keresztül az arctorna az egész testre jótékonyan hat
- gyakorlataink javítják a vérellátását, méregtelenítik azt és fokozzák a nyirokkeringést, ezért a bőr rugalmassá, bársonyossá válik
- a szemre, az ínyre és a hajhagymákra is jó hatással van az edzés 
 
Az arctorna veszélyei
A tréner vezetésével végzett arctornának semmilyen veszélye nincs! A szakértelem nélkül végzett erős, össze-vissza feszítés csúnyán deformálhatja az arcot, összetörheti a bőrt, kárt tehet a szemben, a gégefőben. Soha ne kezdjen hozzá otthon, egyedül!
Az arctorna nagyon pontosan felépített rendszer, amely az izmok anatómiájára, élettanára és az edzéselméletre épül. A rendszer belső összefüggéseinek ismerete nélkül nem lehet eredményt elérni!
Csak okleveles trénernél tornázzon! Informálja le trénerét, kérjen információt Bojtor Mártától az Arcvonal Arctorna megalkotójától.   info@arctorna.hu
 
fontos Amennyiben szem, állkapocsízületi, csigolya, vérnyomás, pajzsmirigy, bőr (rosacea), arcideg vagy gégefő problémája van, illetve ha esett már át szemműtéten, az arcizmait érintő plasztikai műtéten, botox kezelésen, vagy egyéb arc-és nyaki beavatkozáson, még az edzések elkezdése előtt konzultáljon kezelőorvosával, és mindenképpen tájékoztassa  trénerét!